avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... defaimarea unui inscris- consecinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

defaimarea unui inscris- consecinte

buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un dosar civil suspendat pentru defaimarea unui inscris depus la dosar, se poate repune pe rol pentru a se invoca exceptia lipsei calitatii procesuale pasive. multumesc
Cel mai recent răspuns: Daya , utilizator 21:55, 20 Octombrie 2009
se poate incerca repunerea, dar nu aveti siguranta ca se va accepta exceptia invocata
multumesc pt.raspuns. Vreau sa precizez ca dupa ce instanta s-a pronuntat pe suspendare si sesizarea parchetului am intrat in posesia unor documente care atesta ca pretentia reclamantului vizeaza un bun care nu este al paratului deci paratul cred ca nu are calitate procesuala pasiva.

Avand in vedere investirea parchetului pentru demararea cercetarii penale,instanta nu poate dispune 2 hoatarari contradictorii.
Pana la solutionarea cercetarii penale,instanta civila nu va mai admite cereri
De precizat faptul ca inca incheierea de suspendare nu este redactata. Poate avea vreo influenta acest fapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare cu retinere - hotarare definitiva. cale de atac? lex2013 lex2013 Obiectul cauzei - accesiune imobiliara artificiala Prima instanta(judecatoria), in etapa cercetarii judecatoriesti, nefiind invocate exceptii(nici din ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)
Proces privind o contestatie aser aser Contestatia unei Decizii s-a putut face in 30 de zile.Am inceput in acest termen un proces de contestare a deciziei care acum este in curs,am o infatisare ... (vezi toată discuția)