avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces privind o contestatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces privind o contestatie

Contestatia unei Decizii s-a putut face in 30 de zile.Am inceput in acest termen un proces de contestare a deciziei care acum este in curs,am o infatisare in sept.Am trecut paratul gresit si acesta a invocat in recurs exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta.
Pot incepe alt proces in care acum sa trec paratul corect si sa invoc faptul ca cotestarea deciziei fiind si in primul proces aflat pe rol este cu termen ul de 30 de zile suspendat?cum sa procedez mai bine ?
Cel mai recent răspuns: aser , utilizator 17:39, 22 Mai 2011
pana la prima zi de infatisare va puteti preciza actiunea in sensul ca datorita unei erori de redactare ati mentionat numele paratului in mod gresit.

sigur nu era exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratei?
Da,si daca fac un nou proces se va invoca tardivitatea.De aceea v-am rugat sa-mi spuneti ce mai pot face..pentru ca sa se admita contestatia.
La prima zi de infatisare, uteti solicita instantei un termen pentru modificarea sau completarea actiunii ...
V-am spus ca sunt cu procesul deja la recurs.Nu cred ca la recurs se poate modifica paratul.De aceea am intrebat daca as putea face alt proces si sa nu fie tardiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare proces prin alt proces? fdanila fdanila Am proces in curs cu primaria care a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta cf.,legii 215/2001.Daca incep alt proces pentru a schimba ... (vezi toată discuția)
persoana fãrã calitate procesualã pasivã moro_mu moro_mu Buna seara , as dorii daca se poate sa mi se explice si mie la ce se refera \\" persoane fără calitate procesuală pasivă \\" intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Motive de a cotracara exceptia fdanila fdanila Am proces la INALTA CURTE DE JUSTITIE,recurs, in care Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar: 1) insasi ... (vezi toată discuția)