avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Persoana fãrã calitate procesualã pasivã
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Persoana fãrã calitate procesualã pasivã

Buna seara , as dorii daca se poate sa mi se explice si mie la ce se refera " persoane fără calitate procesuală pasivă " intr-un proces de contestaţie act administrativ fiscal, REGIM PERMISE DE CONDUCERE A VEHICULELOR : Pârât
La ultima infatisare am avut urmatorul raspuns.
Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului invocată din oficiu. Respinge acţiunea, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare.
Varog frumos daca se poate sa ma luminati si pe mine in aceasta solutie data .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: moro_mu , utilizator 20:05, 21 Martie 2013
Cine a fost parat in cauza?
Pârât , REGIM PERMISE DE CONDUCERE A VEHICULELOR
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
moro_mu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii judecatoresti-autoritate tutelara(eu- parat) Oananatalia06 Oananatalia06 Buna seara,va rog daca poate sa mi explice cineva ce inseamna aceasta hotarare: Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare razvan22 razvan22 judecatorie a respins cererea Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a bej...Respinge contestaţia formulată în contradictoriu cu bej...ca ... (vezi toată discuția)