Am proces in curs cu primaria care a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta cf.,legii 215/2001.Daca incep alt proces pentru a schimba paratul (municipiu prin primar)se poate invoca tardivitatea,deoarece motivul fiind modificarea partiala a unei Dispozitii a trecut termenul de contestatie legal.Cum pot mentiona ca este un proces care nu era tardif,dar am gresit paratul din nepricepere?Ma poate ajuta vreun art de Lege sau c. pr.cv.?Help!!!
mai mult ca sigur ca instanta din oficiu sau partea adversa va invoca exceptia tardivitatii cererii. din pacate, necunoasterea legii nu este un motiv care sa constituie temei intr-o actiune in instanta.
Stimata athe :Daca incep al doilea proces cu municipiu si precizez ca obiectul cauzei (dispozitia municipiului ) se afla pe rol si in alt proces (cel care e acum la recurs) nu inseamna ca e suspendata tardivitatea ?
Asta doresc sa aflu: daca incep al doilea proces cu municipiu si precizez ca obiectul cauzei (dispozitia municipiului ) se afla inca pe rol si in alt proces (cel care e acum la recurs) nu inseamna ca e suspendata tardivitatea termenului de contestare a dispozitiei ?
E tardiv?
fdanila
Am un proces la faza de recurs cu primaria, care a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta.
Daca voi incepe un alt proces dar de data ... (vezi toată discuția)
Gresala instantelor?
aser
Am un proces unde parat este primaria ,dar s-a prezentat la proces municipiu, cu toate documentele necesare discutiilor din proces ,prin consilier ... (vezi toată discuția)