avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... motive de a cotracara exceptia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

motive de a cotracara exceptia

Am proces la INALTA CURTE DE JUSTITIE,recurs, in care Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar:
1) insasi Primaria scrie in cererea sa de recurs ca" o eventuala sustinere a partii adverse ca in cauzele de pina acum solutionate deja a figurat ca parat Primaria...,iar aceasta nu s-a sesizat cu exceptia lipsei capacitatii procesuale nu e un argument juridic" Deci Primaria recunoste ca in multe procese similare(am exemplu) nu invoca exceptia lipsei capacitatii procesuale;o face numai cind vrea,dupa bunul plac.
2) Desi partea chemata gresit de mine a fost Primaria,Apelul a fost depus de Municipiu ,prin Primar, si recursul a fost formulat de Primarie si Municipiu prin Primar; deci Municipiu ..,prin Primar a participat in proces in mod activ.!
3) In Decizia civila data de Curtea de Apel aceasta scrie " Prin cererea inregistrata la data.... pe rolul Tribunalului...cotestatoarea a formulat in contradictoriu cu intimatul MUNICIPIUL...., prin Primar, contestatie impotriva Dispozitiei Primarului.... solicitind ..." Eu am chemat in judecata Primaria,dar prin formularea de mai sus a Curtii de Apel nu inseamna ca instanta a formulat corect denumirea partilor ?
4)Municipiu si Primaria au acelas sediu si aceias directie Juridica
Fata de cele de mai sus, va rog sa-mi spuneti ce legi sau articole pot invoca pentru a nu se anula procesul pe motiv de exceptie a lipsei capacitatii procesuale de folosinta.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: fdanila , utilizator 23:17, 13 Aprilie 2011
Sfatul meu este sa va angajati avocat, pt ca ar fi prea multe de spus asupra acestei chestiuni si de studiat de catre o persoana fara pregatire juridica.
Puteti incepe cu Legea 215/2001.
astept raspunsuri la obiect,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la iccj fdanila fdanila Am proces la INALTA CURTE DE JUSTITIE,recurs, in care Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar: 1) insasi Primaria scrie ... (vezi toată discuția)
Cine stie despre exceptii negut negut La recurs Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar la motive scrie ca ca\" o eventuala sustinere a partii adverse ca in ... (vezi toată discuția)
Gresala s-a indreptat sau nu? bufa bufa Am inceput in 2009 un proces privind o Dispozitie a Primarului Municipiului chemand in judecata Primaria.Am castigat la TB si la Apel ,dar primaria a facut ... (vezi toată discuția)