Am inceput in 2009 un proces privind o Dispozitie a Primarului Municipiului chemand in judecata Primaria.Am castigat la TB si la Apel ,dar primaria a facut recurs invocind exceptia lipsei capacitatii de folosinta procesuala.
In DECIZIA. Curtii de Apel scrie :CURTEA ,Deliberind asupra apelului constata: Prin cererea inregistrata ...pe rolul TB....contestatorul....a formulat in contradictoriu cu intimatul MUNICIPIU ..prin Primar contestatie impotriva Dispozitiei......
Va rog sa-mi spuneti daca formularea Curtii de Apel de mai sus a anulat sau nu gresala mea de a chema in judecata Primaria ..in loc de Municipiu..prin Primar.Multumesc de ajutor
Mai depate scrie despre solicitarea mea din proces.Apoi se discuta despre sentinta data de TB.
La sf insa scrie ca PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII DECIDE: Respinge apelul formulat de apelanta parata Primaria Municipiului.. cu sediul in...in contradictoriu cu intimata.... cu domiciliu... ca nefondat.
Cu recurs in 15 zile..
Deci, la inceputul Deciziei emise de catre Curtea de Apel scrie ca intimat in cererea de proces este Municipiu...prin Primar (asa cum trebuia corect sa formulez eu ,dar nu am stiut) si la sfirsitul Deciziei scrie ca se respinge apelul Primariei. Iar in prezent ,Primaria cere in Recurs anularea Deciziei Curtii de apel pe motiv de exceptie a lipsei capacitatii procesuale a Primariei.
Ma ajuta cu ceva sau nu ca la inceputul Deciziei Curtii de Apel e scris ca "prin cererea inregistrata pe rolul TB contestatoarea a formulat in contradictoriu cu MUNICIPIU ,prin Primar contestatie impotriva Dispozitiei Primarului... nr. solicitind acordarea de ...."?
Greseala mea initiala de a scrie ca eu CHEM in Judecata Primaria ( in loc de Municipiu prin Primar )este corectata sau nu de Curtea de Apel ? Pe avocat net am citit ca TB sau Curtea de Apel trebuia sa sesizeze ca Primaria neavind capacitate procesuala si sa dispuna indreptarea greselii facuta de mine
Recurs la iccj
fdanila
Am proces la INALTA CURTE DE JUSTITIE,recurs, in care Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar:
1) insasi Primaria scrie ... (vezi toată discuția)