La recurs Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar la motive scrie ca ca" o eventuala sustinere a partii adverse ca in cauzele de pina acum solutionate deja a figurat ca parat Primaria...,iar aceasta nu s-a sesizat nu e un argument juridic" Deci Primaria recunoste ca in multe procese similare(am exemplu) nu invoca exceptia lipsei capacitatii procesuale;o face numai cind vrea uneori
Apelul a fost depus de Municipiu ,prin Primar, si recursul a fost formulat de Primarie si Municipiu prin Primar; deci Municipiu ..,prin Primar a participat in proces in mod activ.la fond si la apel
In Decizia civila data de Curtea de Apel aceasta scrie " Prin cererea inregistrata la data.... pe rolul Tribunalului...cotestatoarea a formulat in contradictoriu cu intimatul MUNICIPIUL...., prin Primar, contestatie impotriva Dispozitiei Primarului.... solicitind ..." Eu am chemat in judecata Primaria,dar prin formularea de mai sus a Curtii de Apel nu inseamna ca instanta a formulat corect denumirea partilor ?
Fata de cele de mai sus, va rog sa-mi spuneti ce legi sau articole pot invoca pentru a nu se anula procesul pe motiv de exceptie a lipsei capacitatii procesuale de folosinta.VA MULTUMESC MULT
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...