avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Sergiucid1

Activitate Sergiucid1

Răspuns la discuția Inchiriere pe baza de procura
Din pacate matusa sufera de cancer... Mai bine o trimit intr-un loc aglomerat sa se curete? Sau mai bine ma ocup eu sa ii fie bine?

Liliana Gradinaru a scris:

Eu nu as admite asta cu procura generala. Pe proiect apare numele proprietarului, oricum.

Răspuns la discuția Inchiriere pe baza de procura
Am procura generala de administrare apartament de la matusa mea( care e proprietara pe apartament). Vreau sa intocmesc un proiect pentru debransare de la incalzirea centralizata a orasului. Pe proiect, trec numele meu sau numele matusii mele?
Răspuns la discuția In perioada de proba sau nu?
Aici nu e vorba de perioada de preaviz, ci de perioada de proba. In afara zilelor de somaj tehnic, perioada de proba curge normal nu? Ma refer in principiu la zilele de weekend si sarbatorile legale.

Cornel Vasile a scris:

In situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator,

In speta, pentru a sti , ar trebui sa ni se posteze numarul de zile de preaviz si care este exact continutul deciziei de suspendare a c.i.m.

Somajul tehnic e specificat clar doar in timpul zilelor saptamanii(cele 3). In restul zilelor, fiind calendaristice, ma gandesc ca perioada de proba curge in continuare. Ma insel?

Cornel Vasile a scris:

Atat concediul medical, cat si somajul tehnic suspend perioada de proba.

Intrebarea mea este, ce tip de zile intrerup perioada de proba. Sunt angajat la o firma din 6 ianuarie 2020 si am 90 de zile perioada de proba. Intre timp am avut 14 zile calendaristice de concediu medical de ingrijire copil, iar de saptamana trecuta angajatorul ne-a dat in somaj tehnic, 3 zile pe saptamana , pana la finele lunii aprilie. Sunt curios cand o sa imi expire perioada de proba.Multumesc!