avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate teoden

Activitate teoden

buna ziua!Mi-am cumparat un ap acum 2 ani la et 1,deasupra o domnisoara este studenta la muzica, pe scurt canta atat la pian cat si din voce dupa amiaza cand baiatul meu doame.am un baiat de 1 an si 3 luni.am fost la politie, li s-a dat amenda, li s-a cerut sa nu mai cante, dar degeaba.acum momentan canta doar in week-end pt ca este studenta in buc,dar va veni vara si ma "incanta" zilnic.ce pot face.Nu o mai suport.Este de o nesimtire iesita din comun.O pot da in judecata?Cand ne este somnul mai dulce dupa amiaza incepe ea ca "zbiere".Va rog mult ajutati-ma.Cu politia nu reusesc nimic.nu o pot suporta toata viata.Astept sfaturi de la dvs.Daca se poate da in judecata, ce trebuie sa fac?va multumescX-(#-o:-/
Răspuns la discuția probleme cu o soprana
de chemat politia am facut-o am mai facut ieri o plangere dar nu prea o intereseaza;
as vrea sa merg mi departe de inteles nu intelege sub nici o forma
este o nesimtita nu stiu ce ma voi face cu ea
aa si inca ceva
ea este studenta in buc
dar vara nu este trecuta la intretinere
desi ma uracaie zilnic
de ce?
ea este trecuta in alta parte nu stiu la camin ? eu nu cred
copilul meu a fost trecut de la o luna de zile si ea ......
astept raspunsuri
vreau sa scap de urletele ei
va multumesc mult
daca o pot da in judecata care este legea va rog.???
de chemat politia am facut-o am mai facut ieri o plangere dar nu prea o intereseaza;
aa si inca ceva
ea este studenta in buc
desi ma uracaie zilnic
de ce?
astept raspunsuri
va multumesc mult
aa si inca ceva
ea este studenta in buc
desi ma uracaie zilnic
de ce?
astept raspunsuri
va multumesc mult
buan ziua! Am si eu o mare problema cu o soparana care locuieste deasupra mea;zilnic aproape la orice ora a zile ea canta din pian, voce sau asculta muzica(opera).Ne-am mutat de 1 an si jumatate in acest bloc dar deja nu mai suport este fffffff nesimtaita.Am copil de 11 luni care dupa amiaza se odihneste, iar pe ea o gaseste cantatul.am incercat sa stau de vb cu ea, sa-i explic ca intr-un ap nu se poate canta in halul acesta, nu am cu cine intrece limita bunului simt. Va rog sa ma ajutati ce-i pot face?Am fost la politie acum si am facut o plangere, dar daca nu se potoleste ce mai pot face, nu pot accepta ca ea sa urle toate viata.Ceilalti vecini nu mai zic nimic, pt ca locuiesc de mai mult timp cu ea si sp ca s-au obisnuit dar eu nu vreau si nici nu pot.atat timp cat eu nu deranjez pe nimeni nu vreau sa fiu deranjata , s-au cel putin nu asa.

Va rog mult sa-mi raspundeti.Ce-i mai puto face legal sa o fac sa taca.Daca se poate si legea
Va multumesc mul