avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... o soprana imi canta mereu in ap
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

o soprana imi canta mereu in ap

buna ziua!Mi-am cumparat un ap acum 2 ani la et 1,deasupra o domnisoara este studenta la muzica, pe scurt canta atat la pian cat si din voce dupa amiaza cand baiatul meu doame.am un baiat de 1 an si 3 luni.am fost la politie, li s-a dat amenda, li s-a cerut sa nu mai cante, dar degeaba.acum momentan canta doar in week-end pt ca este studenta in buc,dar va veni vara si ma "incanta" zilnic.ce pot face.Nu o mai suport.Este de o nesimtire iesita din comun.O pot da in judecata?Cand ne este somnul mai dulce dupa amiaza incepe ea ca "zbiere".Va rog mult ajutati-ma.Cu politia nu reusesc nimic.nu o pot suporta toata viata.Astept sfaturi de la dvs.Daca se poate da in judecata, ce trebuie sa fac?va multumescX-(#-o:-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 31 Iulie 2008
:P poate daca ii puneti mana la gura...s-o potoliti.
va sfatuiesc sa continuati s-o reclamati la politie si ea sa primeasca amenzi...pana ii trece pofta de cantat.

av.vasilescu
Rugaţi administratorul sau preşedintele asociaţiei să afişeze un program de "linişte" la avizier care trebuie respectat de toată lumea, inclusiv de cel care cântă, care latră, care-şi bate nevasta, care urlă, care miaună etc. În cazul în care, în cadrul acelui program nu se va respecta liniştea proprietarilor, veţi face din nou reclamaţie la poliţie împotriva persoanei turbulente, iar aceasta va fi amendată. Problema este că soprana face solfegii pentru că asta îi este meseria, aşa cum croitorul coase, cum avocatul studiază, cum elevul învaţă...:D
În cazul în care aveţi deja ceva împotriva sopranei, vindeţi locuinţa şi mutaţi-vă în altă parte dar, înainte, interesaţi-vă de posibilitatea existenţei altor persoane turbulente şi în acel bloc...sau mutaţi-vă la casă, singur în curte...Ce să facem dacă locuim în blocuri unde pereţii sunt atât de subţiri încât auzim şi "vânturile" vecinilor...Acesta este sistemul şi trebuie să ne respectăm şi să ne acceptăm reciproc, cu bune şi rele...;)
Am intrat pe acest forum cu aceeasi problema :)... In situatia de fata eu sunt "Pianistul " . Cel ce tulbura somnul octogenarilor sai vecini . Astazi domnul cu pricina m-a amenintat cu tribunalul. ( Ne vedem in instanta probabil... ) Ce sa fac daca asta imi este meseria si asa imi castig existenta ? Nu sunt chiriasul nimanui si atata timp cat respect ora de liniste il poftesc sa faca " solfegii " in fata usii dar sa nu sune ca il dau eu pe el in judecata pt hartuire... ( nu-i convine stilul clasic... daca era mai vesel poate ii placea... Pe viitor poate ma pune sa recit si bancuri... )

O zi buna. M-am lamurit . Multumesc userului cora2006 :)
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2008
muzician2008, utilizator
Domnule av vasilescu... Poate mai treceti si dumneavoasta pe la opera sa aveti si dumneavoastra cultura ca nu prea ar fi frumos sa se spuna despre dumneavoastra ca sunteti incult... Asta e comentariu cu privire la o viitoare cantareata ? Asa apreciati dumneavostra cultura ? Ce pretentii sa mai avem de la " Dorele " din reclama ? Rusine dumneavoastra

------------------------------------------------------------

poate daca ii puneti mana la gura...s-o potoliti.
va sfatuiesc sa continuati s-o reclamati la politie si ea sa primeasca amenzi...pana ii trece pofta de cantat.

av.vasilescu

----------------------------------------------------------

Daca treceti pe la opera sa nu va invitati partenera la dans in ideea ca ceilalti spectatori sunt prea timizi pt a face acelasi lucru... ( Nici Atheneul Roman de pe bancnota de 5 lei nu e noul Moll... )
Culturalizare placuta.
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2008
muzician2008, utilizator
Muzician, mi-ar face plăcere să veniţi şi pe la mine să-mi cântaţi la pian. Muzica clasică relaxează, te face să te simţi mai puternic, mai romantic, mai om.
ªi studiile de specialitate au condus la concluzia că şi plantelor le place muzica clasică şi cresc mai dese şi mai frumoase...
Ce să facem dacă unii oamenii nu înţeleg arta? Aţi văzut ce încântaţi erau vecinii marelui Costel Busuioc, deşi în opinia lor, el urla? Chiar dacă pe acele vremuri nu era faimos, nimeni nu a făcut împotriva sa plângeri la poliţie sau la instanţă...
Toleranţă, toleranţă, toleranţă, oameni buni...
Muzician, mult succes vă doresc şi dacă aveţi drum prin Braşov vă aştept să-mi cântaţi ceva nu numai să-mi mulţumiţi pe forum...;)

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii...neintentionat haifa haifa Buna ziua, va rog sa-mi mentionati daca exista o baza legala privind respectarea orelor de liniste. Concret, vecinul de sub noi (tanar muzician, foarte ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o soprana teoden teoden buan ziua! Am si eu o mare problema cu o soparana care locuieste deasupra mea;zilnic aproape la orice ora a zile ea canta din pian, voce sau asculta ... (vezi toată discuția)