avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate Dsefu40

Activitate Dsefu40

Va mulțumesc pentru răspunsuri o sa continui sa caut mestenitor sau o cale care sa am actele în regula nu vreau sa ma trezesc cu probleme

Da într-adevăr chiar miar trebui terenul nu vreau sa între altcineva lingă mine deja am avut ceva probleme cu ei nu as vrea sa ia altcineva. De preț e un preț bun îmi convine.
Dar în căzut în care chiar nu găsesc pe nimeni moștenitor cum se procedează? Eu în momentele aste caut moștenitori chiar daca le-aș mai plăti și lor si tot as fi dispus sa iau loculL trandafir2 a scris:

Nu este o problema mica, ci una mare, in sensul ca, acte in regula va fi greu sa aveti in conditiile in care un imobil se vinde legal doar prin act notarial si doar daca este inscris in cartea funciara.
Acum, depinde si cat este pretul. Puteti sa riscati si sa faceti un antecontract, cu plata totala a bunului imobil si cu predarea posesiei de indata, insa veti avea probleme.
Recomandarea este sa nu cumparati, desi stiu, va trebuie terenul.

Salutare. Am o mica problema și nu știu ce este de făcut. Se vinde casa de lingă mine deci vecina și nu știu cine este exact proprietarul în momentul actual sta o familie care a cumpărat de la proprietar numai ca nu au terminat actele pentru ca femeia (proprietarul de drept a murit) și ei au doar o chitanță de mina cu proprietarul și ei vor sa vândă dar numai ca nu au acte.
Ei susțin ca au cautat și nu au găsit alți moștenitori (chiar cred asta pentru ca și eu am fost la primărie și m-am interesat și chiar nu au găsit pe altcineva. Și impozitul pe casa asta o plătește familia de 8 ani de zile)
Acum nu știu cum se procedează pentru ca eu dacă as cumpăra as demola casa este o casa mica și as face alta și nu pot sa ma apuc sa construiesc fără sa am acte ce este de făcut?