Buna seara . O sa va prezint întâmplarea cum a avut loc și doresc sa știu pedepsele in ce constau și ce ar trebui sa fac mai departe.
Mama (victima)cu tata și prietena mamei (martorul) erau acasă in urma unei sfințiri ai casei ce a avut loc in ziua aceea . După sfințire tata ar fi avut discuții contradictorii cu mama legate de minciunile mătușii mele urmând ca mama sa o sune sa o întrebe și sa recunoască minciuna ceea ce a revoltat’o foarte tare.ca drept urmare ea a venit d la 80 d km cu băiatul ei ,a intrat in casa deodată fără invitația nimănui /fără Știrea nimănui luand’o pe mama la pumni (are urme de vânătăi , sânge ,zgarieturi),tata fiind martor și totodata luandu’i partea mătușii mele și fiind ai el violent prin lovire asupra mamei (țin sa Menționez consumase băuturi alcoolice )toti vecinii s’au alarmat și au intrat in casa mama țipând și fiind nevoită sa fuga din casa ...s-au făcut 3 sesizați la poliție , Mătușa mea și cu fiul ei plecând de la locul faptei ,așteptând poliția doar mama ,tata și martorii . Mama și tata au fost luați la secție,au depus declarații ,cu siguranța tata nu va declara împotriva mătușii mele . Luni urmează ca mama sa meargă la medicul legist și doresc a merge mai departe .va rog sa ma sfătuiți ce sa fac și as vrea sa știu ce pedepse sunt pentru Mătușa mea ....(țin sa Menționez ca este și o secretara a unei scoli -ceea ce mi se pare de’a dreptul nepotrivit pentru copiii de acolo , plus ca vreau sa fac și public in ziar )
Va mulțumesc !