Buna, vreau să mă ajutați cu câteva răspunsuri la întrebarea mea. Am avut o menajera la noi acasă angajata cu forme legale și m-a învinovățit că i-am furat 300 Ron și un telefon, eu nu i-am furat, eu muncesc am banii mei munciți. Mi-a făcut plângere penală și am fost azi la politie. I-am spus polițistullui că sunt nevinovat, să aducă probe că eu sunt vinovat, eu nu am furat, acum ce o să facă polițistul mai departe? Sa trimită dosarul la tribunal trebuie să pună probe, dovezi la dosar nu? Așa pot sa fac și eu cuiva fara dovezi. Ce sa fac?
Am o intrebare poate este cineva care ma poate ajuta cu un raspuns la intrebarea mea.
In data de 16/05/2019 Am fost la o firma de transporturi sa ma angajez ca si SOFER B dar, eu detin si c+e. Firma mi-a spus sa ma merg sa imi fac analizele si dupa ce le-am facut sa revin la firma. Am facut analizele si dupa m-am dus la firma. Cand am ajuns acolo la firma am intrat la birou si m-a pus sa semnez contractul de munca, dupa ce am semnat contractu de munca mi-a dat si o legitimatie de serviciu. din data de 16/05/2019 de cand am fost acolo mi-a spus ca, o sa te sunam cand sa vi la munca. Intrebarea mea este : De ce nu ma suna sa vin la munca? Eu am semnat un contract de munca sunt angajat cu forme legale eu cat timp stau acasa si timpul trece eu pot sa imi cer salariul si daca nu am lucrat, asa-i? De ce nu ma cheama? Si ultima intrebare : Daca se face 1 luna de cand m-am angajat si nu am lucrat pot sa imi cer salaru? Chiar daca nu am muncit nici macar 1 zi la aceasta firma? Daca imi cer salaru si nu mi se da, eu pot sa fac ceva in privinta asta? Eu pot sa le spun lor pai oameni buni voi m-ati tinut pe loc in tot acest timp si puteam sa ma angajez in alta parte.
Mai am 1 an de suspendare dupa ce se termina pot sa merg la tribunal sa cer reabilitare ca sa fie curat din nou ? Se poate ? chestia asta? 16.04.2020 am suspendarea .
Buna , am o intrebare am primit 2 ani cu suspendare pentru complicitate la un furt , daca merg sa imi scot cazieru imi scrie in cazier ca sunt in evidenta politiei ? adica este patat? sau scrie ca nu este in evidenta ?