avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am si eu o intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am si eu o intrebare

Buna , am o intrebare am primit 2 ani cu suspendare pentru complicitate la un furt , daca merg sa imi scot cazieru imi scrie in cazier ca sunt in evidenta politiei ? adica este patat? sau scrie ca nu este in evidenta ?
Cel mai recent răspuns: alex1994123 , utilizator 14:10, 4 Noiembrie 2018
Aveti cazier pătat.
Mai am 1 an de suspendare dupa ce se termina pot sa merg la tribunal sa cer reabilitare ca sa fie curat din nou ? Se poate ? chestia asta? 16.04.2020 am suspendarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am cazier sau nu? tekken tekken buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca mai am cazierul patat in situatia mea.... in 2000 am fost condamnat la 3 luni cu suspendare pentru complicitate la ... (vezi toată discuția)
Cand se sterge cazierul? Alexandra2705 Alexandra2705 Buna ziua am o cunostinta care in anul 2013 a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat din magazin si acum cateva zile a fost ... (vezi toată discuția)
Cazier - condamnare cu suspendare ciupilingi ciupilingi buna,am si eu o intrebare referitor la cazierul judiciar,daca in 2003 am fost condamnat la 3 anii cu suspendare si in tot acest timp nu am mai facut nimic imi ... (vezi toată discuția)