avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand se sterge cazierul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand se sterge cazierul?

Buna ziua am o cunostinta care in anul 2013 a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat din magazin si acum cateva zile a fost sa isi scoata cazierul dar inca e patat. Cand va disparea pata si se va putea angaja?
Cel mai recent răspuns: Alexandra2705 , utilizator 15:58, 12 Aprilie 2017
Dacă prietenul dvs. a respectat toate condițiile impuse pe perioada termenului de încercare, teoretic ar fi trebuit să intervină reabilitarea de drept. Dacă încă nu apare ca fiind reabilitat, probabil că este necesar să se adreseze instanței cu o cerere prin care să se constate că a intervenit reabilitarea de drept.
A respectat toate conditiile dar inca nu a aparut reabilitarea ca din cate am inteles de la el chestia aia s-ar fi intamplat prin luna octombrie
In situatia in care nu a intervenit reabilitarea de drept, cunostinta d-voastra urmeaza sa se adreseze cu o cerere in acest sens la instanta de judecata care l-a condamnat.
Si dupa ce se adreseaza instantei in cat timp se reabiliteaza cazieru? Pt ca aceea persoana vrea sa se angajeze dar nu poate din cauza cazierului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se sterge cazierul? Alexandra2705 Alexandra2705 Buna ziua am o cunostinta care in anul 2013 a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat din magazin si acum cateva zile a fost ... (vezi toată discuția)
Reabilitare mihai_mtr mihai_mtr Am fost condamnat pe 05.09.2012 la 2 ani cu suspendare - termen de incercare 4 ani !!! As vrea sa stiu cand ma reabiliteaza de drept sau daca pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare andreea_dinu90 andreea_dinu90 O cunostinta de-a mea are 3 ani cu suspendare de la o fapta pe baza de complicitate intr-un fel as dorii sa stiu ,daca are 3 ani cu suspendare ,in cat timp ii ... (vezi toată discuția)