Buna ziua, voi trece direct la subiect. Am avut probleme grave cu acoperisul cand ploua, asta fiind prin 12/2017 cand am cumparat apartamentul, aveam o gaura in balcon de la teava pluviala. Am asteptat sa vina primavara sa pot sa rezolv problema. Am fost la administratora si presedinte, mi-au spus ca nu au ce sa faca, ca nu au cum sa ma ajute, adica ridicau din umeri si faceau pe prostii de fiecare data cand le ceream respectuos si rabdator sa rezolvam problema, dar primeam numai raspunsuri care imi dadeau de inteles ca nu o sa ma ajute ei vreodata. Vazand cum sta treaba am gasit o firma specializata in reparatii de acest tip, am negociat la o suma foarte echitabila pentru reparatie si izolare cu garantie de 8 ani. Am comunicat administratorei si presedintelui cele mentionate mai sus si ne-am inteles sa platesc de la mine iar ulterior ei promit ca voi primi bani in timp de la asociatie. Toate bune si frumoase, reparatia a iesit foarte bine, iar in bani aia am izolat si casa scarii ca un bonus pentru ca am ajutat la lucrarea de izolatie. Cand am venit cu factura, chitanta si garantia la asociatie, negau ca mi-au spus vreodata ca o sa plateasca si ca nu au ce sa faca. Dupa alte replici m-au pus sa adun semnaturi de la vecinii de pe coloana cum ca sunt de acord sa plateasca pentru reparatie dar doar pentru materiale, pentru ca "asa e normal" mi-au spus, adica in jur de 60% din suma totala. Dupa ce am facut asta si le-am dus lista mi-au spus ca nu vrea nimeni sa plateasca, chiar daca au semnat. M-am documentat ulterior pe avocatnet despre responsabilitatea asociatiei si le-am comunicat ca daca nu i-au masuri o sa dau asociatia in judecata iar iei mi-au spus in prima faza ca o sa bage suma de plata la intretinere urmatoarea luna, bine inteles nu sa intamplat nimic, iar ulterior mi-au spus ca nu mai au ce sa faca ca a trecut prea mult timp de la reparatie si nu mai au ce sa faca. Tin sa mentionez ca de cand m-am mutat acolo nu m-am certat cu ei sau alt vecin, pur si simplu am vorbit calm si civilizat in special la inceput, dar am constatat in timp ca e doar reavointa din partea lor si multa indiferenta. Bineinteles sunt mai multe detalii dar am incercat sa rezum pe cat posibil! Intrebarea mea este ce as putea sau trebui sa fac mai departe pentru ca cu vorba buna si politetea nu am rezolvat nimic. Va multumesc anticipat!