Am vandut o Dacie Logan. Dupa ce am facut cele 5 exemplare de contracte de vanzare cumparare am mers la primarie pentru a scoate masina de la taxe si impozite. Pe cele 5 exemplare a fost pusa cate o stampila cu numar de inregistrare. 4 exemplare le-am primit inapoi. Fisa de inmatriculae am primit-o inapoi fara viza de la primarie.
Intrebarea mea este daca fisa de inmatriculare trebuia sa fie vizata atat de primaria de care apartin eu cat si de primaria de care apartine noul proprietar sau doar noul proprietar trebuie sa o vizeze la primaria de care apartine.
Tatal meu mi-a dat mie masina sa acum vreo 3 ani, un Logan din 2006 fara a face un contract de vanzare cumparare. Tatal meu este in Botosani iar eu sunt stabilit in Iasi. Eu as vrea sa vand masina in Iasi si din cate m-am interesat imi trebuie o procura ca sa o pot vinde. Intrebarea mea este daca tatal meu, pe langa copie dupa buletinul meu, trebuie sa aiba actele masinii in original sau copie la el pentru a putea sa imi faca procura la notariat?