avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare autovehicul

Buna seara,

Am vandut o Dacie Logan. Dupa ce am facut cele 5 exemplare de contracte de vanzare cumparare am mers la primarie pentru a scoate masina de la taxe si impozite. Pe cele 5 exemplare a fost pusa cate o stampila cu numar de inregistrare. 4 exemplare le-am primit inapoi. Fisa de inmatriculae am primit-o inapoi fara viza de la primarie.
Intrebarea mea este daca fisa de inmatriculare trebuia sa fie vizata atat de primaria de care apartin eu cat si de primaria de care apartine noul proprietar sau doar noul proprietar trebuie sa o vizeze la primaria de care apartine.

Va multumesc,
Stefan

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)