deci abcdeadi, ziceai ca geamul vecinei nu incalca codul civil (vezi art. 611 din codul civil). iar asociatia nu imi da semnatura fara semnatura vecinei cu pricina.
am o mare problema. mi-am infiintat un srl acum ceva timp, iar acum am fost nevoit sa imi schimb sediul in apartamentul in care locuiesc. dupa legea 230/2007 imi trebuie acordul vecinilor direct afectati si stampila asociatiei de locatari, ca eu sa pot desfasura activitatea la mine in apartament. bun, toate bune si frumoase pana aici. cu vreo 2 ani in urma mi-am facut o lucrare in locuinta prin care i-am astupat geamul de aerisire de la baie al unei vecine care se numara printre vecinii direct a fectati de srl-ul meu, acest geam fiind amplasat din constructie cu iesire pe proprietatea apartamaenului meu si conform codului civil, nu ar trebuie sa fie nici macar o gaura de 1 cm diametru de corespondenta intre proprietati. ca sa pot obtine semnatura acestei vecine sunt obligat de catre ea sa stric lucrarea din apartament care a fost autorizata de primarie. restul vecinilor direct afectati sunt de acord cu desfasurarea activitatii firmei mele la mine in apartamant. din cate ma gandesc eu vecina respectiva ma obliga sa incalc codul civil si automat ma santajeaza cu aceasta problema. va rog mult, daca puteti sa-mi spune-ti ce as putea sa fac, ce ma sfatuiti sa fac. va multumesc mult