avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme infiintare SRL

Mi-am infiintat un SRL la etajul 1 al unui bloc. Problema este ca mi-au iesit actele de la orc cu privire infiintarea sa dar mi-au trecut fara accesul publicului (fiin etajul 1). Toate bune si frumoase pana primesc o citatie de la un vecin (vecinul de la etajul 2), de la curtea de apel, cum ca-mi tb. acceptul vecinilor si asociatiei de proprietari. Problema mea ce mare este, acum dupa ce am citit si eu legislatia in vigoare, cam are dreptate, DAR cei de la registru nu mi-au spus ca-mi tb. si acceptul vecinilor si a asociatiei. Cum pot sa ies din aceasta incurcatura, mai ales ca se apropie termenul si tb. sa depun intampinarea la curtea de apel. Astept mici sfaturi. Multumesc. Am uitat sa mentionez: acolo am numai birouri, deci nu vine nimeni inafara de angajati.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 16:39, 16 Februarie 2008
Cum adica "au trecut fara accesul publicului" ?
...lansez si eu o intrebare...arunc manusa...care este motivul pentru care un s.r.l. cu asociat unic nu poate fi asociat unic la alt s.r.l....de ce o persoana nu poate fi asociat unic la doua s.r.l.-uri... ....si nu-mi spuneti ca motivul este l.31/1990...
:"> Probabil este vorba de siguranta nationala, altfel nu se explica interdictia
Nu puteti invoca faptul ca nu ati stiut ca trebuie acordul vecinilor, incercati sa aveti o discutie cu vecinul in cauza si sa ajungeti la o intelegere. Ori sa mergeti la o sedinta a asociatiei proprietarilor unde sa va expuneti problema, daca vecinul nu este dispus la un acord cu dvs. In ultima instanta puteti intocmi un act prin care vecinii sa-si dea acordul si sa mergeti din usa in usa si sa-i rugati sa-l semneze, mai putin vecinul nemultumit.
Daca nu ma insel, acordul proprietarilor din bloc nu iti trebuie obligatoriu la infiintarea SRL-ului la ORC, ci o sa ai nevoie de acest acord in momentul in care soliciti autorizatiile de functionare de la celelalte autoritati.

Alte discuții în legătură

Administratia blocului stie cineva daca exista vre-o lege in ... gerhardt gerhardt Administratia Blocului Stie cineva daca exista vre-o lege in Care Propietarii unui apartament din Bloc care isi deschid o firma in apartament , ce conditii ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic in bloc de locuinte mancipri mancipri Un cabinet psihologic functioneaza la demisolul locuit al unui bloc ( cu sau fara aprobari !? ). Recent psihologul vinde locatia de la demisol si cumpara un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament (spatiu locativ) unei firme TTina TTina Un apartament din bloc a fost inchiriat de catre proprietarul lui unei firme, fara a cere acordul asociatiei de proprietari si pe cel al proprietarilor ... (vezi toată discuția)