CONCLUZIE 1 : Doi angajati pot primi renumeratii diferite in virtutea aceluiasi articol de contract dar interpretat diferit in timp, cu conditia ca in nici o situatie sa nu fie incalcata legea?!
CONCLUZIA 2: Doi angajati pot primi sume diferite in aceleasi conditii contractuale (identice) fara ca aceasta situatie sa fie discriminatorie ptr unul din ei?
In actul aditional este prevazuta numai durata perioadei de proba ceea ce este firesc. Nu este o proba de angajare ci un pentru avansare. Intrebarea este daca e normal o interpretare diferita pentru doi angajati a aceluiasi articol?
#-o
O clauza din contractul meu de munca (CIM) spune ca NOII ANGAJATI sun in perioada de proba ptr 30/90 zile in functie de postul ocupat. In aceasta perioada primesc 100% salar indiferent de realizarea planului.
Am fost doi colegi egali ca functie. Colegul 3 ani vechime,eu 1 an vechime.
Cand am devenit sucursala el a fost avansat director cu 90 zile perioada de proba si salar fix.
Acum, dupa 8 luni eu am fost avansat sef birou si perioada de proba tot de 90 zile, dar aceeasi clauza a fost interpretata diferit in centrala si nu am fost platit cu 100% ci la plan si cum cred ca va este clar am luat mai putini bani din cauza ca in acest an target-ul este imens, iar febr, martie , aprilie sunt luni proaste!
Este legal sa interpretezi diferit aceeasi clauza contractuala defavorizand astfel un angajat???
Am trei acte aditionale la contractul de munca, toate sub acelasi numar (2), acelasi nr de inregistrare (119) si aceeasi data 02.02.2008! Care este valabil in acest moment si cum fac referire la unul din ele???