avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinaCostache

Activitate CatalinaCostache

Zilele aceastea am incercat sa obtin si eu mai multe raspunsuri si pare ca nu este reglementata zona asta de calificare interna (fara diplome recunoscute national).
Nu am gasit norme de aplicare si nu stiu daca pot creiona eu intern totul sau trebuie sa ma ghidez dupa ce anume.
Ma poti sfatui in acest sens, te rog?!

Si......iti multumesc pentru raspuns! Apreciez!!

S_GABYTA_80 a scris:

Da, am reușit sa creăm un sistem de calificare interna. S-au creat module de școlarizare, testare și un modul de practica.

Buna,

Am vazut ca ai lansat aceasta intrebare in urma cu 2 ani. Ai reusit sa finalizezi acest proiect?
Asa avea nevoie si eu de cateva raspunsuri in acest sens.

Iti multumesc!

S_GABYTA_80 a scris:

In cadrul societatii se organizeaza cursuri interne de calificare profesionala(sunt prezentate de catre un formator intern numit de angajator),mentionez ca societatea nu este autorizata de Ministerul Muncii,in acest caz conform carei legi angajatul poate sustine cursuri de calificare cu recunoastere interna? Se poate modifica codul COR al al angajatilor dupa finalizarea acestor cursuri?

Răspuns la discuția Fluturasi de salariu
Ideea era ca voiam sa ma asigur ca nu exista un cadru legal....:-(. ma gandeam ca poate nu am gasit eu legea care sa reglementeze structura unui fluturas de salariu.

Multumesc mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția Fluturasi de salariu
Iti multumesc de respuns.
Eu stiu care sunt elementele ce trebuie trecute intr-un fluturas, dar daca as dori sa scot toate elementele clasice cuprinse in fluturas (salariu tarifar, contributii, valoare ore lucrate/suplimentare/noapte, etc) as putea sa o fac?
Daca nu, de ce? Este o intrebare pe care am primit-o eu si nu am raspuns (cadru legal)...:-(
Buna ziua,

Va rog ma ajutati cu reglementari legale legate de informatiile minime ce ar trebui cuprinse intr-un fluturas de salariu. Exista reglementari in acest sens?

Va multumesc!