avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturasi de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturasi de salariu

Buna ziua,

Va rog ma ajutati cu reglementari legale legate de informatiile minime ce ar trebui cuprinse intr-un fluturas de salariu. Exista reglementari in acest sens?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CatalinaCostache , utilizator 12:07, 15 Noiembrie 2018
Nu exista legal ceva. Fluturasul de salariu reprezinta modul de calcul al salariului de la brut pana la net.Cred ca asta trrebuie sa treceti si dvs.
Iti multumesc de respuns.
Eu stiu care sunt elementele ce trebuie trecute intr-un fluturas, dar daca as dori sa scot toate elementele clasice cuprinse in fluturas (salariu tarifar, contributii, valoare ore lucrate/suplimentare/noapte, etc) as putea sa o fac?
Daca nu, de ce? Este o intrebare pe care am primit-o eu si nu am raspuns (cadru legal)...:-(
Cadru legal la ce ? Atat timp cat nu exista un text de lege , continutul fluturasului de salariu poate fi stabilit de catre angajator.
Ideea era ca voiam sa ma asigur ca nu exista un cadru legal....:-(. ma gandeam ca poate nu am gasit eu legea care sa reglementeze structura unui fluturas de salariu.

Multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare salariu...e corect? vasiconstantin75 vasiconstantin75 Salariu tarifar 870 ASS 5.5% 69 Ore normale 180 870 Somaj 0.5% ... (vezi toată discuția)
Câți bani ar trebui să iau? Constantin Radu Constantin Radu Ce inseamna deducere personala din fluturasul de salariu,...si cati bani trebuie sa primesc dupa240 ore intr-o luna(10 ture)program 24ore serv.cu 48ore liber ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu spital de stat Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Suntem o sectie intreaga formata din 12 asistente si 10 infirmiere nemulțumite de cum se calculeaza salariul cuvenit si dorim sa stim daca avem ... (vezi toată discuția)