avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate utilizatorANI

Activitate utilizatorANI

pe 23 oct. am depus dosarul pt.schimbarea numelui la 3 ani după divorț.cam pe 1 dec trebuie sa fiu la lucru in Italia și nu am zi liberă. Ce pot sa fac, sa plec la lucru cu numele vechi iar dacă îmi vine decizia sa nu ma pot întoarce in țara cu buletinul cu numele din timpul căsătoriei? Pot schimba numele pe documente când ma întorc in Aprilie?sau pot s-o fac la consulat la Trieste.
Când am cumpărat casa eram căsătoriți.mama mi -a trimis banii prin Western union.am toate chitanțele,dar la cumpărare nu s-a specificat ca sunt de la mama. Dar noi nu lucram nicăieri așa ca nu aveam bani.
acum 20 de ani , fiind casatoriti mama mi-a dat bani si am cumparat o casa ,am mai adaugat si noi o suma mica. a pus pe acte numele lui,notarul spunand ca in caz de divort oricum casa se imparte la 2.de 3 ani am divortat , fara partaj.acum ma ameninta ca ma poate da afara cand vrea doar cu un sg. tel si un da din partea copilului minor(15 ani) eu lucrez mai mult pe afara. acum astept aprobarea deoarece imi schimb numele. ce pot sa fac?