avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Activitate FotaNutu

Activitate FotaNutu

Le-am trimis mail cu adresa unde se află masina,mailul l-am trimis cu 2 luni in urma,dar in seara asta a venit poliția la adresa unde am locuit in germania si a intrebat unde e masina! O sa sun maine la ei si o sa le zic ca masina e in parcare astept sa vina sa le-o predau!
Buna ziua da masina nu mai are asigurare si eu nu mai merg cu ea de cand nu mai are asigurare,astept sa vina sa le dau cheile si o sa suport eu transportul si platforma! Am posibilitatea sa plătesc eșalonat transportul? Problema e ei mi-au zis ca masina trebuie sa stea in germania pana se finalizează creditul,degeaba eu plătesc rata in continuare daca masina nu se întoarce în germania o sa vina sa o ia!
De 3 luni nu am mai plătit rata la o masina pentru ca de aproape 6 luni nu mai sunt in germania si vreau sa stiu cum sa fac sa le predau masina pentru ca am vb cu banca si au zis ca trebuie ca masina sa fie in germania! Masina nu mai are asigurare si vreau sa o predau,am vb la banca si le-am zis ca vreau sa le dau masina inapoi pentru ca nu ma mai întorc în germania ca nu am unde si banca a zis ca nu mai depinde de ei acum,ca au plasat dosarul unei firme de recuperări? Ma poate ajuta cineva cum sa fac sau unde sa ma adresez sa vina sa ridice masina si care sunt consecințele dupa ridicare? Vreau sa o predau cat mai repede pentru ca o sa merg in alta tara! Daca ma poate ajuta contra cost a-și fii recunoscător!