avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate Dany-Hre

Activitate Dany-Hre

Răspuns la discuția Op-uri false transmise pe mail

tgeorgescu a scris:

Daca tranzactia n-a fost executata, care ar mai fi paguba? Ar fi doar o tentativa de inselaciune.

Daca imi datoreaza bani si vrea sa faca plata cu op -uri in contul datoriei inseamna ca vrea sa stinga datoria...dar m-a inselat...o considerati tentativa de inselaciune sau inselaciune!Am toate dovezile cu diverse justificari de genul ca banca nu a procesat..etc...Cum procedez?
Răspuns la discuția Op-uri false transmise pe mail

Dany-Hre a scris:

Unde trebuie sa depun plangere pentru inselaciune cu op-uri false transmise pe mail.Am primit in numar de 3 op intr-o perioada de 3 saptamani.Nu am fost atent de la inceput ca date nu coresound ,numele firmei era corect dar cui-ul era al unei alte societati acest lucru ducand la blocarea tranzactiei.

Revin cu amanunte,

Op-urile false erau transmise in contul datoriei existente...foarte mare.Op-urile au fost doar o tragere de timp (inselaciune) pt scoate bani din firma prin diferite canale ,ducand firma spre insolventa! Vreau sa mentionez ca din acelasi cont sau facut inainte plati si bani sau incasat.
Unde trebuie sa depun plangere pentru inselaciune cu op-uri false transmise pe mail.Am primit in numar de 3 op intr-o perioada de 3 saptamani.Nu am fost atent de la inceput ca date nu coresound ,numele firmei era corect dar cui-ul era al unei alte societati acest lucru ducand la blocarea tranzactiei.