Nu am semnat nici un contract.Am primit bon fiscal si cererea am lasat-o la secretara rectorei deoarece rectora nu era la facultate si urma sa fiu sunat dupa ce se uita peste cererea mea. La cateva zile dupa am fost sunat de secretara si mi-a spus ca nu primesc nimic inapoi cu motivu ca la mine la f.r e diferit, atat. Si ca sa scape de mine mi-a dat nr de la secretariatul specializarii mele.
M-am inscris la facultate la Bioterra cu un prieten doar ca eu m-am bagat la F.R. iar prietenul meu la zi. Eu am platit decat jumate din taxa iar cealalta persoaba a platit integral. Dupa 1 luna am vrut sa ne retragem de la aceea facultate. Dosarul l-am primit inapoi fara probleme , dae cand a venit vorba de restituirea taxei au inceput sa zica ca nu se poate din cauza unui contract care noi "cica" l-am semnat. Dar nu e adevarat. Deabea auzisem de acel contract in saptamana respectiva. Dupa ce ne-au trimis de la secretariat la decana si tot asa. Ne-a zis decana sa facem o cerere de restituire a taxei. Am facut-o si a ramas sa ne dea raspunsul. Prietenului meu i-a fost restituita 50% din suma platita iar mie nimic. Ca imi spunea secretara ca nu conteaza la mine. Ca mie nu au cum sa imi restituie banii din cauza la contract. Pe care nu l-am semnat. Ce ar trebui sa fac?