avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate gigi iordache

Activitate gigi iordache

Răspuns la discuția Acte apartament
Mentionez ca apartamentul este intr-un bloc nou. Va multumesc.
Discuție Acte apartament
Buna ziua, luni urmeaza sa semnez contractul de vanzare-cumparare al unui apartament.Ca si cumparator, ce acte trebuie sa primesc? Va multumesc anticipat !
Imi cer scuze pentru exprimarea incompleta.Este o ipoteza, un lucru ce s-ar putea intampla, nu am de unde sa stiu ce va alege patronul firmei sa faca.Cel mai posibil este sa mute productia in alta tara, dar mi-ati putea da un raspuns la ce ar putea sa faca pentru a nu mai putea noi, angajatii sa ne recuperam banii ?
Buna ziua, daca firma unde am lucrat si-a inchis activitatea, mai pot beneficia de drepturile salariale neplatite in ultimii 3 ani asa cum prevede legea? Va multumesc !
Răspuns la discuția Evaluator prima casa
Am mari probleme cu acest evaluator, am impresia ca imi pune bete in roate, nu imi cere toate actele odata, astept de o luna raportul si odata la 3-4 zile mai imi solicita cate un act, multe dintre ele, din cate mi-a spus dezvoltatorul nu au mai fost solicitate de catre alti evaluatori.Dezvoltatorul a avut toate actele solicitate pana acum, nu a fost probleme din punctul asta de vedere, insa am presimtirea ca evaluatorul imi va evalua apartamentul la o suma mai mica si as dori sa stiu daca se poate sa ii fac o sesizare sau sa solicit alt evaluator, fiindca pur si simplu nu mai pot cu el.Va multumesc pt raspunsuri.
Buna ziua, cum pot afla numele celui ce imi redacteaza raportul de evaluare la programul prima casa ? Mentionez ca nu mai este ca inainte, sa il contactez eu dintr-o lista de evaluatori agreati ai bancii, ci din cate mi-au spus cei de la banca, este o aplicatie unde se incarca dosarele iar evaluatorii iau acele dosare.Va multumesc anticipat !
Discuție Drum servitute
Buna ziua, urmeaza sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa, iar evaluatorul mi-a cerut o opinie juridica referitoare la legalitatea latimii drumului de acces.Latimea drumului de acces este de 2.33 m.Ce pot face in acest sens?Va multumesc anticipat.
Banii pe concedile de odihna neacordate si zilele libere neplatite dublu intra in drepturile salariale? Va multumesc pt promptitudine !
Sunt curios daca in caz ca ii dau in judecata si castig, pot solicita sa imi fie platite concedile de odihna care nu mi-au fost acordate pana acum, zilele de weekend in care am muncit si nu am fost platit dublu, etc. ?
Buna ziua, mentionez ca lucrez de 7 ani la o anumita firma.Contractul de munca este unul normal, 8 ore pe zi, de luni pana vineri, cu concediu de odihna, concediu medical si tot ce inseamna un contract legal.In toti acesti ani am avut doar 2 libere PE LUNA.Concediu medical nu se ofera, concediu de odihna nici acela.Desigur, aceste lucruri le-am stiut cand m-am angajat si le-am acceptat.Intrebarea mea este daca pot da in judecata aceasta firma pentru ca nu a respectat contractul de munca.Va multumesc aniticipat !