Precizez ca in momentul in care am dorit sa platesc amenda contraventionala sa pot beneficia de reducerea de 50 % .cei de la Administratia Fiscala au refuzat sa ma incaseze.Cerand o adresa prin care sa justifice refuzul mi-au incasat amenda pe baza Cartii de Identitate.
O alta problema ar fi ca citind art.16(1) din OG 2/2001 scrie ca este obligatoriu ca PV sa cuprinda pe langa altele si ocupatia si lovul de munca al contravenientului ceea ce in PV-ul meu nu este specificat.
Si sunt surprinsa ca printre raspunsurile primite sa vad ca nu este problema ca agentul a corectat in procesul verbal ulterior.Chiar asa se poate corecta un act?Facem din cifra 1 cifra 2 fara probleme?Nu inteleg....
Recitind mesajul meu am observat ca am facut o greaseala"de forma".Am scris ca agentul a modificat "litera"...de fapt era vorba de modificarea unei"cifre" din codul numeric personal.Imi cer scuze.
Multumesc mult,am si inceput sa pregatesc contestatia dar am vrut si o parere "competenta",eu neavand studii juridice dar cred ca voi acumula acum ceva cunostinte pregatind contestatia.
Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este gresit si de asemenea durata de suspendare a carnetului e diferita de cea care este efectiv in datele informatice ale Politiei.Precizez de asemenea ca mergand la Politie sa ma informez asupra duratei de suspendare m-am intalnit si cu agentul care a intocmin PV-ul si acesta mi-as spus "peste umar" ca el oricum a corectat deja in Pv-ul original litera gresita in PV.este posibil sa faca asa ceva?Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Va multumesc mult!