avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate JonJon2739

Activitate JonJon2739

Vă mulțumesc mult! Am ințeles.
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Asta am inteles. Dar ma intereseaza mai mult cum ramane cu pamantul de la bunici. Este suprafata mult mai mare decat ce au avut in comun tata si sotia lui. Cele 5 hectare sunt pe numele bunicilor morti. Dupa cum am spus, nu s-a facut succesiunea dupa ce au murit amandoi, si nici dupa tata.
cumparata sau donata de catre o alta ruda. nu stiu exact. stiu doar ca este pe numele lui.
Buna ziua! Am si eu o nelamurire. In urma decesului bunicilor mei din partea tatalui, au ramas 5 ha de pamant arabil. Tatal meu e de asemenea decedat. A decedat dupa bunicii mei. Tatal meu mai are 3 frati. Eu sunt unicul copil din prima casatorie. Dupa ce s-a recasatorit, tatal meu a mai obtinut o parcela de pamant. Cu cea de-a doua sotie nu a mai avut copii. Intrebarea mea este: care este cota parte din acest pamant cuvenita mie si celei de-a doua sotii a lui din cele 5 ha si din parcela obtinuta in cea de-a doua casatorie? Mentionez ca nu s-a facut nici o succesiune. Nici de pe urma bunicilor, nici de pe urma tatalui.