avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut1392

Activitate Ionut1392

tgeorgescu a scris:

Dvs. l-ati cumparat de la vanzator, nu de la producator. Asa ca daca vanzatorul v-a inselat la marfa, faceti plangere penala. Cum am zis cu USB stickurile care pretind ca au 2 TB, dar ele nici 2 GB reali nu au. Sunt fake.

Daca se poate rezolva problema prin upgrade de firmware, vanzatorul va fi obligat sa-l faca. Din cate am inteles vanzatorul are obligatia de upgrade de firmware in mod gratuit pentru trei ani de la cumparare.

L-am dus astazi inapoi si l-au trimis in service pentru o verificare, acum astept raspunsul lor, in caz ca nu vor sa il primeasca retur o sa depun plangere la anpc

tgeorgescu a scris:

Ok, daca nu accepta returnarea, plangere penala pentru escrocherie.

E vina producatorului, a mai fost un caz cu un monitor aoc, dar acolo s-a rezolvat cu un update de soft.. mi-au spus sa il trimit in service si il vor testa, dar sunt cam sceptic, am impresia ca il vor conecta la un pc, se uita la rezolutie, “afiseaza” 144, e bun, nu il pot returna. Din testele facute pe site-ul de mai sus se vede clar ca nu e nicio diferenta intre 60 si 144 pe cand la alte monitoare diferenta se vede foarte bine..

tgeorgescu a scris:

Spuneam asta pentru ca G-Sync nu este acelasi lucru cu FreeSync. Explicat aici ce nu pot face ele: [ link extern ] /

Nu are nici g-sync nici freesync, e vorba de asus vg248qz.. mai multe detalii am gasit acolo, am facut testul, intre 60 si 144 hz nu era nicio diferenta, am facut testul cu alt monitor si diferenta era clara
[ link extern ]

tgeorgescu a scris:

Poate fi marfa contrafacuta sau o banala inselatorie (cum sunt de ex. USB stickurile chinezesti de 2 TB la 3-10 euro bucata), sesizati Politia.

Asta, bineinteles, presupunand ca l-ati putut testa adecvat si stiti despre ce vorbiti.

Da, a fost testat, daca nu eram sigur si nu aveam dovezi care sa sustina ceea ce zic, il lasam asa..
Buna seara. Am si eu o problema cu un monitor care nu respecta specificatiile producatorului.
Am cumparat un monitor vineri dintr-un magazin altex. Cand am ajuns acasa am constatat ca in loc de 144hz (cat scria pe site-ul producatorului) are decat 60. Ce-i drept arata ca ar “functiona” pe 144hz dar merge exact ca unul de 60hz, peste 60hz are frame skipping in ultimul hal.
Am fost la altex si doamna de acolo mi-a spus ca nu il mai pot returna. Ce as putea face in acest caz? Exista vreo modalitate sa imi recuperez banii pe el?