avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai G

Activitate Mihai G

Răspuns la discuția Capital social
Mulțumesc frumos!
Bună seara! Dacă puteți sa ma lămuriți. Am capitalul social la banca X. Pot deschide un cont curent pentru firma la o alta banca pentru plăti si încasări?
Si dacă se poate transfera capitalul social de la banca x la banca y.
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Obligații firme
Mulțumesc frumos!
Bună seara. Dacă o firma de la înființare, din luna octombrie de exemplu, nu a avut activitate, pana la sfârșitul anului trebuie să declare obligatoriu ca nu a avut activitate? Mai sunt alte lucruri care trebuiesc realizate în acest sens?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Registrul unic de control
Chiar dacă nu ar exista fabrica la sediul social al firmei? Pentru înscrierea la start up Nation este necesara înființarea firmei pentru a se putea depune proiectul. Până la așteptarea aprobării proiectului ar trece termenul de 30 de zile pentru achiziționarea registrului unic de control. Se poate risca avertisment sau amenda? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Bilanțul unei firme
O sa va las referință și bilanțul din 2016:
Cifra de afaceri :1 138 805
Profit net :-47 864
Datorii: 90 535
Active imobilizate: 209 380
Active circulante: 189 550
Capitaluri Proprii: 308 395
Angajați: 6
Bună seara. O să precizez ceea ce lipsește. Reiau lista exacta. Anterior am făcut anumite rotunjiri.
Cifra de afaceri: 931 726
Profit Net: -46 438
Datorii: 64 706
Active imobilizate: 199 583
Active circulante: 127 080
Capitaluri Proprii: 261 957
Angajați (nr. mediu): 6
Datele sunt preluate de pe site-ul listafirme.ro.
Bună seara. Dacă puteți sa ma lămuriti va rog. Dacă dețin o firma doar pe hârtie, este obligatoriu sa am acest registru unic de control? Practic nu s-ar deține nici un activ, activitatea nu ar fii începută. S-ar deține doar certificatul de înmatriculare a firmei. Mulțumesc.
Am văzut acest bilanț pe pagina listafirme.ro Sunt multe firme cu asemenea bilanțuri.
A-mi puteți spune de ce o firma are profit net negativ? Un exemplu: 2017 Cifra de afaceri 900000 de lei. Profit net -43000. Datorii 64000. Capital propriu 261000. active circulante 127000. A-mi puteți spune va rog care a fost situația firmei anul trecut?