Nu știu cui trebuie sa ma adresez, inspectoratului școlar sau unității de învățământ.... Cu o sesizare.
Am fost sunata de către directorul adjunct al scolii în care învață copilul și mi s-a comunicat ca, copilul, a fost aruncat pe spate și lovit la coloana de către un coleg, îl doare si sa vin la școală sa îl iau și sa merg la medic. M-am speriat foarte tare și am plecat de la serviciu către școală. Pe drum am reușit sa vorbesc și cu copilul meu care m-a liniștit spunându-mi ca nu s-a lovit la coloana doar la mana. Ajunsa la școală nu am reușit sa vorbesc cu dna director adjunct,era într-o ședință, a stat acolo 1 ora jumătate, am vorbit cu diriginta care a spus cu seninătate s-au jucat și ca au văzut înregistrările și nu l-a lovit nimeni voit. Totuși eu am primit niște informații eronate de la dna director, ca părinte am fost socata fiind vorba de o lovitura la coloana. Am aflat ulterior ca a fost întors din drumul către cabinetul medical de dna director când a auzit cine l-a lovit, o întrebare pusa de către o colega nu de către dumneaei, pentru a merge în clasa să-l certe pe presupusul agresor, nici nu a întrebat copilul dacă îl doare ceva. Interesul dumneaei era altul.
Nu știu dacă sesizarea trebuie făcută în școală ținând cont ca este director adjunct sau trebuie făcută catre inspectorat. Multumesc