Nu știu cui trebuie sa ma adresez, inspectoratului școlar sau unității de învățământ.... Cu o sesizare.
Am fost sunata de către directorul adjunct al scolii în care învață copilul și mi s-a comunicat ca, copilul, a fost aruncat pe spate și lovit la coloana de către un coleg, îl doare si sa vin la școală sa îl iau și sa merg la medic. M-am speriat foarte tare și am plecat de la serviciu către școală. Pe drum am reușit sa vorbesc și cu copilul meu care m-a liniștit spunându-mi ca nu s-a lovit la coloana doar la mana. Ajunsa la școală nu am reușit sa vorbesc cu dna director adjunct,era într-o ședință, a stat acolo 1 ora jumătate, am vorbit cu diriginta care a spus cu seninătate s-au jucat și ca au văzut înregistrările și nu l-a lovit nimeni voit. Totuși eu am primit niște informații eronate de la dna director, ca părinte am fost socata fiind vorba de o lovitura la coloana. Am aflat ulterior ca a fost întors din drumul către cabinetul medical de dna director când a auzit cine l-a lovit, o întrebare pusa de către o colega nu de către dumneaei, pentru a merge în clasa să-l certe pe presupusul agresor, nici nu a întrebat copilul dacă îl doare ceva. Interesul dumneaei era altul.
Nu știu dacă sesizarea trebuie făcută în școală ținând cont ca este director adjunct sau trebuie făcută catre inspectorat. Multumesc
Puteti sesiza in scris cu nr. de inregistrare/ data ISJ si spre stiinta la scoala. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Ar fi bine sa mergeti preventiv, cu copilul, la un consult medical de specialitate la coloana.