Pai nu au fost la politie , pt eu eram ultimul dintre ei , si dupa ce am trecut de casa de marcaj ei deja incepusera sa treaca de detector si am strigat "we!" da nu ma`u auzit . in orice caz daca ma auzeau si veneau inapoi sa imi dea cartela sa platesc doamna care semna facturile sigur iar fi spus angajatei de la casa sa nu`mi incaseze , sau daca as fi rugat pe cineva de acolo din apropiere sa`mi dea cartela ar fi facut la fel . Despre ei am zis ca i`am cunoscut in urma cu cateva minute ca sa nu ii implic si pe ei , si cred ca nam facut bine . Pai ar declara ceva de genu ce am declarat si eu , pt ca chiar asa s`a intamplat , si le`am zis sa aduca proba video , nu au aduso.. pai nu`s prosti aia de la magazin sa dea caseta video , ei au tot interesul sa ma bage cat mai tare !!! In orice dosar penal , la mijloc se afla niste interese financiare !! Suntem totusi in Romania, iar pentru mine care nu am relatii e foarte greu sa ma lupt cu ei !!! Pot doar sa`i pup undeva , nimic mai mult ! In continuare ma astept la absolut orice .
Scuzati limbajul , si va multumesc pentru afirmatii !
Pai la politie mi sa spus ca o sa mi fie trimis dosarul la procuror.
Nu mi sa spus nimic de judecata.
Sper sa fie asa cum spuneti dumneavoastra.
Insa oricum daca voi fi trimis in judecata imi trebuie avocat.
Si nu cred ca e mare lucru sa fiu trimis in judecata , oricat de bana ar fi acest furt.
Mai un set de intrebari si dupa aceea nu o sa va mai deranjez.
Dosarul meu penal cu privire de furt calificat , va ajunge la procuror.
1) Procurorul ce o sa faca ? , o sa imi dea el o amenda administrativa ? sau o sa trimita dosarul in instanta?
2) Eu am factura de la produsul care l`am cumparat dupa ce am fost retinut . Ma ajuta cu ceva ?
3) Eu am scris in declaratie ca nu imi rescunosc fapta de care sunt acuzat . Am facut bine ?( nu pot sa recunosc asa ceva din moment ce nam avut aceasta intentie)
4) Cat costa o sedinta cu un avocat pe tema aceasta ?
5) Cat costa cu aproximatie pentru ca un avocat sa ma reprezinte in proces ?
6) Cazierul in acest moment imi este patat ?
7) Daca o sa primesc amenda penala cazierul o sa`mi fie patat pe cati ani ?
8) Cate sedinte de proces o sa fie ?
9) Decizia judecatorului este definitiva?
Eu ma tot gandesc ca daca ma cheama la proces o sa fie mult mai grav .. o sa trebuiasca sa ma astept chiar si la ce e mai rau.
Da imi cer scuze pentru ca nu am exemplificat .
In momentul "furtului" aveam 18 ani 22.11.2007 , iar pe data de 13.02.2008 mi`a venit o noua citatie sa ma prezint la politie , unde am dat aceleasi declaratii.
Produsul de atunci lam fost cumparat dupa ce mau dus la dispecerat.
Nu mai am antecedente penale de nici un fel .
Offf doamneee nu e logic ca nu aveam cum sa ies cu produsul ala in mana!?
1) trebuia sa imi semneze factura
2) mar fi prins detectorul
Ce intentie as fi avut eu sa fac cu produsul in mana ? ERA imposibil !!
Asadar daca as fi avut de furat las fi bagat in geaca ....