avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat BANAL!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat BANAL!

Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa cumpere ceva nume si nu au mai cumparat , iar eu am luat un colet de CD-uri in valore de 35 ron , la un moment dat ei au zis sa iesim si am iesit si eu dupa ei, avand produsul in mana , am trecut de casa de marcaj si cand am vazut ca ei trec de detector ( ca dupa casa de marcaj sunt doi angajati care semneaza facturile si un asa zis decetor ), am realizat ca am uitat sa platesc produsul , fara a avea nici o intentie de a fura , si mam oprit singur din drum , nu -ma oprit angajatul sa ma intrebe de factura , am dus produsul undeva in apropiere si am incercat sa ies . Acolo ma oprit acel angajat , a venit sefa de la securitate , si apoi politia si mi sa facut dosar penal cu furt calificat .
Va rog din suflet sa imi spuneti cat mai sigur daca se poate :
1) Inchisoare de la 3 la 15 ani (cazier patat)
2) Amenda penala (cazier patat)
3) Amenda administrativa ( cazier curat)


Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 16:32, 11 Martie 2008
pentru a putea formula un raspuns spune te rog daca anterior ai mai fost condamnat si ce varsta ai
Este valoare prea mica pentru a se dispune inceperea urmaririi penale. Cel mai probabil vei scapa decat cu scandalul si eventual o amenda admninistrativa, indiferent ca ai cazier sau nu. Banuiesc ca ai peste 14 ani.
Inteleg ca nu aveti cazier din posibilitatea nr. 3. Asa ca probabil ca nu veti pati nimic semnificativ.

Pentru raspunsul de mai sus: am vazut arestat pentru ca a furat o periuta de dinti dar avea in spate un cazier impresionant.
Da imi cer scuze pentru ca nu am exemplificat .
In momentul "furtului" aveam 18 ani 22.11.2007 , iar pe data de 13.02.2008 mi`a venit o noua citatie sa ma prezint la politie , unde am dat aceleasi declaratii.
Produsul de atunci lam fost cumparat dupa ce mau dus la dispecerat.
Nu mai am antecedente penale de nici un fel .
Offf doamneee nu e logic ca nu aveam cum sa ies cu produsul ala in mana!?
1) trebuia sa imi semneze factura
2) mar fi prins detectorul
Ce intentie as fi avut eu sa fac cu produsul in mana ? ERA imposibil !!
Asadar daca as fi avut de furat las fi bagat in geaca ....


Va multumesc Mult!
Mda, daca va luati un avocat destept scapati fara nimic.
Daca nu, tot o "administrativa" vad.

Alte discuții în legătură

Am mare nevoie de ajutorul d-voastra Kudos Kudos Bineiteles ca daca nu faceam o porcarie nu aveam nevoie de ajutor...Asadar..sa va zic patania mea.Intr-o seara ma plimbam cu prietena mea si cu inca 2 fete ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt din mall de 250 de lei ContSters324598 ContSters324598 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub ... (vezi toată discuția)