avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat BANAL!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat BANAL!

Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa cumpere ceva nume si nu au mai cumparat , iar eu am luat un colet de CD-uri in valore de 35 ron , la un moment dat ei au zis sa iesim si am iesit si eu dupa ei, avand produsul in mana , am trecut de casa de marcaj si cand am vazut ca ei trec de detector ( ca dupa casa de marcaj sunt doi angajati care semneaza facturile si un asa zis decetor ), am realizat ca am uitat sa platesc produsul , fara a avea nici o intentie de a fura , si mam oprit singur din drum , nu -ma oprit angajatul sa ma intrebe de factura , am dus produsul undeva in apropiere si am incercat sa ies . Acolo ma oprit acel angajat , a venit sefa de la securitate , si apoi politia si mi sa facut dosar penal cu furt calificat .
Va rog din suflet sa imi spuneti cat mai sigur daca se poate :
1) Inchisoare de la 3 la 15 ani (cazier patat)
2) Amenda penala (cazier patat)
3) Amenda administrativa ( cazier curat)


Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 16:32, 11 Martie 2008
As dori sa va intreb ce o sa se intample in continuare. Procurorul o sa ma cheme diresct in instanta sau o sa ma cheme sa ma dau alta declaratie ?
Imi raspunde si mie cineva va rog ? Asta daca nu cer prea mult!!!
"Asta daca nu cer prea mult!!!"

pai, oamenii ti-au tot raspuns, din cate vad eu. :)

cred ca acum e cazul sa apelezi la consultanta de specialitate, ca gratuit probabil n-o sa ai prea multe sanse sa iti explice cineva, pas cu pas, ce urmeaza sa se intample in cazul tau. multi dintre cei care ti-au raspuns sunt consultanti specializati. poate merge daca le ceri consultanta.
Pai eu am intrebat ce procedura o sa se aplice in continuare !
Este o intrebare chiar asa de grea ? Daca este asa de grea inteleg !
Scuze pt deranj
sarcastic... nice. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mare nevoie de ajutorul d-voastra Kudos Kudos Bineiteles ca daca nu faceam o porcarie nu aveam nevoie de ajutor...Asadar..sa va zic patania mea.Intr-o seara ma plimbam cu prietena mea si cu inca 2 fete ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt din mall de 250 de lei ContSters324598 ContSters324598 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub ... (vezi toată discuția)