avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Bancruta

Activitate Bancruta

Am nevoie urgenta de un raspuns specializat,
As dori sa stiu sa stiu daca intr-un dosar unde s-a inceput urmarirea penala pentru infractiunea de bancruta frauduloasa, in baza legii 31 a societatilor comerciale, iar in 2006, s-a scos infractiunea de bancruta de la societati comerciale si s-a introdus la o lege noua 85 , a insolventei in anul 2006, se mai poate mentine acuzatia de bancruta in prezent, tinind cont ca societatea comerciala a fost dizolvata si lichidata dar nu in baza legii falimentului sau a insolventei?
Multumiri pentru un eventual raspuns.
Răspuns la discuția am nevoie urgent de ajutor
cocoxxl a scris:

Am un caz cu un prieten care a fost acuzat de viol.Persoana vatamata i-a cerut o suma de bani pentru a renunta la plangere,bani pe care acesta nu a fost deacord sa ii plateasca.Cazul s-a judecat iar prietenul a fost condamnat la inchisoare.A deschis recurs la decizie si este hotarat sa-i achite persoanei respective banii pentru a se impaca.
Intrebarea mea este :se mai poate tinand cont de stadiul actual al procesului(fiind in recurs),in conditiile in care persoana vatamata renunta la plangere procesul sa se incheie ...