avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate mariaf

Activitate mariaf

Răspuns la discuția Concediere sau demisie ?!
A venit si ziua de salar si dupa 2 sapt de teroare am aflat adevarul ; nu sint vinzari ,nu sint bani.Legea aia cu stresarea angajatilor nu e in vigoare?
Multumesc pentru raspunsuri ! =D>
deci daca angajatorul nu vrea sa se complice cu concedierea, nici eu nu vreau sa-mi dau demisia,cum pot scapa din situatia asta ca am scazut cu salarul si mai rau cred ca o sa innebunesc.Daca nu renunta el ,sa faca presiuni asupra mea cred ca am sa renunt eu ca sa nu cedez nervos si sa regret mai tirziu dar nu fara sa ii fac o reclamatie ,o plangere ceva la tribunalul muncii sau itm ex;nu semnam state de plata nu a marit salarul deloc anul asta am 528 se lucreaza fara contract ,contractul meu este semnat de altcineva nu de mine,productia e mare iar salariile mici,nu cred ca are voie sa terorizeze pe unu sa plece si pe altul sa-l angajeze,cum a facut si acum 5 luni cind m-am angajat eu si are anunt ca angajeaza,permanent,Am cautat sa ma duc in alta parte dar salar iau dupa pasti si nu mai primeste nimeni acum Va rog sa ma ajutati
Deci ma poate concedia pe motiv de necorespunzator profesional ?
Dupa 6 luni de activitate ?
Acelasi lucru il fac de la inceputul angajarii plus o luna de proba . Ma poate concedia ca nu corespund profesional ?
Nu stiu cat mai rezist presiunilor
Nu este nici o lege in apararea mea ?
Am lucrat 7 ani la alta firma in domeniu fara nici o intrerupere de activitate
Va Rog Sa Ma Ajutati !
De aproape 6 luni lucrez la o firma privata cu 5 angajati .
De 2 saptamani ma streseaza patronul spunandu-mi zilnic ca nu fac lucrul de calitate , ceea ce nu este adevarat !
Cred ca este alt motiv pe care nu il stiu exact ( nu au vanzari la produse , au stoc in magazin , etc )
De curand a angajat un nou coleg caruia nu i-a facut inca nici un act de munca .
Nu imi pot permite sa-mi schimb locul de munca ca vreau sa beneficiez si eu de concediu de paste si cel anual care se apropie .
Sfatuiti-ma ce pot sa fac ? Sa astept sa ma concedieze ? Sau sa demisionez ?
Ma ajuta legea intr-un fel ?

Multumesc pentru raspunsuri !
dar cam cat costa o expertiza contabila pe 4 ani ?
si cine imi poate raspunde la celelalte intrebari ??
administratorul si-a dat demisia dupa 4 ani de activitate vrem sa-i facem o verificare pentru toti ani de administratie.Daca are vreo neregula de acum 4 ani avem vreo sansa in instanta?E adevarat ca e obligat sa plateasca la stat din 300 lei 150 lei (si darile angajatorului la stat)?E obligat sa lucreze cu IT si fax,sa includa benzina si telefonul in salar spre impozitare?Ca sa ramina cu 150 lei in mina cit trebuie sa dam la stat(angajatorul si angajatul)?Cine plateste facturile :administratorul ,presedintele sau casierul?
Răspuns la discuția Asociatie Mica De proprietari
Va Multumesc mult !!
este pensionar

din cei 150 lei plateste cas imp etc ,cat?? s-a schimbat ceva in modul de administratie,plata facturilor?