avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate ConstantinescuRobert

Activitate ConstantinescuRobert

Dupa partaj am obtinut 8O la suta din apartament sentinta irevocabila si legalizata. Sotul are o executare si nu pot vinde. Pot renunta fara costuri la partea mea in favoarea lui. Executoare vrea sa ma puna pe mine la plata acelei executari, am inteles ca trebuie sa ma judec cu ea si nu stiu costul unui asemenea proces si nici nu am posibilitati financiare.
Răspuns la discuția Tata nerecunoscut
Si in legatura cu domiciliul fetei? Eu vreau sa o iau in grija mea la mine acasa. O am pe mama mea care poate sa stea cu ea 24 din 24. A fost in grija mamei mele timp de 3 luni pt ca a avut nevoie mama fetei. Iar acuma refuza sa o mai lase. In plus cand a fost mama mea la ea sa o vada arata ca ca o radiografie nu o hraneste cum trebuie, ia trantit un bol de ciorba de fasole pe masa si fara paine, si cica ea si mananca... o lasa singurica la bae. Pai ce stie un copilas de nici 3 ani ca împlineste în decembrie. Ce sa mai zic ca ma sunat fratele ei mai mic si mia zis sa nu ai mai trimit bani si mancare. Ca de bani sia luat tigari si cola nimic fetei si mancarea care trebuia sa ai pregateasca pt fata ioc fata mea a apucat cativa dumicati. Si mai sunt si alte motive
Buna ziua. Sunt tatal unei fetite de 3 ani iar mama ei nu ma recunoscut ca tata pt ca sa nu am nimic de spus sa sa depinda de mine pt vreun act. Ia si-a refacut viata chiar in timpul sarcinii cu fata mea eu urmand sa aflu dupa ce sa nascut. Motivilul ei a fost lipsa banilor in acea perioada. Ea a mai facut imediat un baietel cu acel barbat si nici pe el nu la trecut ca tata. Ia nu are servici si foloseste copii practic xa sursa de venit. M-am rugat de ea sa ma ami lase fata si sa ma recunoasca, pt ca pot sa îi ofer fetii o viata mai buna. Ea o neglijeaza o pune chiar sa aibe grija de baietelul cel mic. Fetita mea e foarte slaba si mai tot timpu bolnava pt ca nu o imbraca de anotimp rece ca este frig si multe altele. Eu vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa î-mi obtin drepturile ca tata si ca fata sa ramana in grija mea. Nu vreau sa ai refuz mamei vrwun drept mentionez vreau doar sa ai fie bine la fata iar cu mama ei nu are nimeni vreo sansa sa se inteleaga.