avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la proprietate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la proprietate

Dupa partaj am obtinut 8O la suta din apartament sentinta irevocabila si legalizata. Sotul are o executare si nu pot vinde. Pot renunta fara costuri la partea mea in favoarea lui. Executoare vrea sa ma puna pe mine la plata acelei executari, am inteles ca trebuie sa ma judec cu ea si nu stiu costul unui asemenea proces si nici nu am posibilitati financiare.

Alte discuții în legătură

Partaj- executare silita-contestatie midaria1 midaria1 Buna, In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)
Proces partaj si executare silita. mara411 mara411 Am sentinta de divort, si credeam ca pot ajunge cu sotul meu la un acord pt a nu ajunge la partaj. Avem impreuna un apartament si o casa la tara. Vroiam sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)