avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită partaj- executare silita-contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

partaj- executare silita-contestatie

Buna,

In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula executorie. Fostul, ulterior, a deaschis apel partajului. Nu stiu cum este posibil asa ceva ... hotararea fiind definitiva si irevocabila...ce credeti dvs?

referitor la executarea silita, a cerut suspendarea executarii imobilului, si i s-a respins. apelul este inca pe rol. eu am divortat, am un copil mic, iar toate bunurile sunt la el.

daca e respinsa contestatia, executarea silita poate continua fara probleme, sau poate, sa conteste si sa tergiverseze. De 4 ani ne tot judecam.

multumesc.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 7 Martie 2012
din pacate se poate tergiversa. Insa, daca nu a obtinut suspendarea executarii silite, aceasta, executarea, poate continua.
se poate tergiversa...dar daca in urma executarii i se vinda apartamenul si mi se inapoiaza suma de 32500 E, conform hotararii, mai conteaza procesul? sau poate sa ma dea el in judecata apoi pt vreun motiv ?
buna,

atat timp cat contestatia la executare i-a fost respinsa, se poate pune oprire pe salar la fostul sot de o treime din venitul lunar, pana la recuperarea sumei de 32500 euro?

multumesc.
Se va executa si apartamentul, nu puteti sta sa va recuperati suma asta mare prin poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pt recuperare creanta midaria1 midaria1 Buna, In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)
Partaj- executare ionut c ionut c Buna ziua! In procesul de recurs -partaj,fosta sotie a cerut un termen pt lipsa de aparare.Cererea a fost respinsa,iar recursul a fost constatat nul,intrucat ... (vezi toată discuția)
Sulta partaj mauricio mauricio Buna ziua... am nevoie de ajutor... Divortul este definitiv, partajul de asemenea (apel si recurs, hotarare irevocabila)... Trebuie sa dau fostei sotii o ... (vezi toată discuția)