In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula executorie. Fostul, ulterior, a deaschis apel partajului. Nu stiu cum este posibil asa ceva ... hotararea fiind definitiva si irevocabila...ce credeti dvs?
referitor la executarea silita, a cerut suspendarea executarii imobilului, si i s-a respins. apelul este inca pe rol. eu am divortat, am un copil mic, iar toate bunurile sunt la el.
daca e respinsa contestatia, executarea silita poate continua fara probleme, sau poate, sa conteste si sa tergiverseze. De 4 ani ne tot judecam.
se poate tergiversa...dar daca in urma executarii i se vinda apartamenul si mi se inapoiaza suma de 32500 E, conform hotararii, mai conteaza procesul? sau poate sa ma dea el in judecata apoi pt vreun motiv ?
atat timp cat contestatia la executare i-a fost respinsa, se poate pune oprire pe salar la fostul sot de o treime din venitul lunar, pana la recuperarea sumei de 32500 euro?
Partaj- executare
ionut c
Buna ziua! In procesul de recurs -partaj,fosta sotie a cerut un termen pt lipsa de aparare.Cererea a fost respinsa,iar recursul a fost constatat nul,intrucat ... (vezi toată discuția)