avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate Konstantine

Activitate Konstantine

Discuție concurs MAPN
Buna seara! In baza ordinului Ministrului apararii M124 de chemare a civililor in armata am sustinut un concurs pe care l-am si castigat urmand sa intru in corpul ofiterilor. Un contracandidat dupa incheierea concursului ,dupa incheierea posibilitatii contestatiilor si dupa trimiterea dosarului meu catre ministru pentru a mi se face chemare oficiala, prin diferite mijloace l-a blocat undeva pe drum punand presiune pe comisia care a aprobat dosarul cum ca nu ar fi conform cu cerintele de la inceputul concursului. Tin sa precizez ca nici un candidat nu poate face contestatie decat pe deciziile ce il privesc si in timpul acordat si anuntat de organizatori. La cum merg lucrurile ma astept sa ma sune si sa-mi spuna ca am fost descalificat din concurs dupa incheierea lui. Este posibil? Este legal?
Ma aflu in postura in care sunt doar spectator la o serie de nedreptati complet afara din concurs si cred eu ca si afara din legislatie!
Ce ma sfatuiti sa fac?
Discuție MAPN
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un nume sau un numar de contact ale unui avocat care ma poate reprezenta intr-un proces ce vizeaza MAPN. In baza ordinului M 124 de recrutare a personalului civil, dupa depunerea dosarului, sustinerea examenelor si castigarea concursului pe post, nu mi s-a luat in considerare experienta chiar daca este in "domeniul studiilor" conform cerintelor (altfel nu trecea dosarul) si mi s-a acordat primul grad de ofiter.
Rog adminul sa mute conversatia in categoria din care face parte!