avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiaaaaa

Activitate Claudiaaaaa

Buna ziua, am si o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt in al 2-lea an de seral si eu nu mai am cum sa merg pentru ca voi pleca in alta tara. Cum as putea proceda sa-mi inghet anul urmator?Va rog frumos! Multumesc!
Răspuns la discuția O mica curiozitate
Da sunt constienta de multe chesti si stiu ca nu sunt obligati sa ma primeasca inapoi,Va multumesc mult!
Va multumesc! Si in caz de ei anunta politia si vine cu politia sa ma ia ce se va intampla, Sau cum ar trebui sa procedez?
Momentan sunt la seral dar nu e nici o problema cu asta atata timp cat am note si in caz de orice pot apela la o colega de a mea sa mai vin din cand in cand cate o saptamana pe la scoala
Buna seara,ma numesc Claudia si am o mica intrebare cum pot proceda in cazul in care plec de acasa fara stirea parintilor?Stiu sunt constienta de greul care il voi duce.Am aproape 20 de ani peste 3 luni si parinti mei nu ma lasa sa mai ies din casa si ma obliga sa stau numai in casa,am fost de 2 ori cate o saptamana in mica vacanda la iubitul meu dar de la ultima plecare sa cam stricat relatile intre parinti mei si el.Si as dori sa plec pentru ca de cativa ani a inceput parinti mei sa se comporte urat cu mine si de cateori le zic un adevar ii doare si se ia de mine. Va rog un raspuns cum ar trebui sa procedez dupa ce plec de la ei fara stirea lor.