Buna seara,ma numesc Claudia si am o mica intrebare cum pot proceda in cazul in care plec de acasa fara stirea parintilor?Stiu sunt constienta de greul care il voi duce.Am aproape 20 de ani peste 3 luni si parinti mei nu ma lasa sa mai ies din casa si ma obliga sa stau numai in casa,am fost de 2 ori cate o saptamana in mica vacanda la iubitul meu dar de la ultima plecare sa cam stricat relatile intre parinti mei si el.Si as dori sa plec pentru ca de cativa ani a inceput parinti mei sa se comporte urat cu mine si de cateori le zic un adevar ii doare si se ia de mine. Va rog un raspuns cum ar trebui sa procedez dupa ce plec de la ei fara stirea lor.
Momentan sunt la seral dar nu e nici o problema cu asta atata timp cat am note si in caz de orice pot apela la o colega de a mea sa mai vin din cand in cand cate o saptamana pe la scoala
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De plecat, puteti pleca cand doriti ca doar sunteti majora, numai sa va puteti intretine.
Puteti sa va anuntati parintii ca nu au cum sa va impiedice sa plecati.
Daca va anuntati parintii ca plecati, nu au ce cauta la politie si nici politia dupa dvs ca sunteti majora.
tineti insa cont ca si daca plecati, nu pot fi obligati sa va primeasca inapoi in caz ca veti dori sa va intoarceti.