avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O mica curiozitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O mica curiozitate

Buna seara,ma numesc Claudia si am o mica intrebare cum pot proceda in cazul in care plec de acasa fara stirea parintilor?Stiu sunt constienta de greul care il voi duce.Am aproape 20 de ani peste 3 luni si parinti mei nu ma lasa sa mai ies din casa si ma obliga sa stau numai in casa,am fost de 2 ori cate o saptamana in mica vacanda la iubitul meu dar de la ultima plecare sa cam stricat relatile intre parinti mei si el.Si as dori sa plec pentru ca de cativa ani a inceput parinti mei sa se comporte urat cu mine si de cateori le zic un adevar ii doare si se ia de mine. Va rog un raspuns cum ar trebui sa procedez dupa ce plec de la ei fara stirea lor.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Claudiaaaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudiaaaaa , utilizator 18:59, 27 Noiembrie 2018
Da sunt constienta de multe chesti si stiu ca nu sunt obligati sa ma primeasca inapoi,Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea de acasa fara stirea parintilor Emma Ela Emma Ela Buna ziua!Ma numesc Ema si am 18 ani si 11 luni(fac 19 la sfirsitul lui mai).As vrea sa plec de acasa ,in alt oras fara sa stirea parintilor;o sa le spun dupa ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa la 17 ani si 3 luni,se poate? mayasiartur mayasiartur Am 17 ani si 3 luni,si vreau sa plec din casa alaturi de prietenul meu,sa ne facem viata noastra.Acasa nu pot ramane deoarece parinti mei sunt de acord cu un ... (vezi toată discuția)