avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecarea de acasa fara stirea parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecarea de acasa fara stirea parintilor

Buna ziua!Ma numesc Ema si am 18 ani si 11 luni(fac 19 la sfirsitul lui mai).As vrea sa plec de acasa ,in alt oras fara sa stirea parintilor;o sa le spun dupa ce o sa plec de acasa,cand o sa ma stabilesc in celalalt oras ca sunt bine si motivul pentru care am plecat deoarec daca le-as spune inainte nu m-ar lasa nicidecum.E legal acest lucru si daca m-ar gasi ar avea dreptul legal sa ma ia inapoi acasa chiar daca eu nu doresc?
Am auzit de un document de separare dupa varsta de 18 ani?
Cel mai recent răspuns: Emma Ela , utilizator 18:03, 17 Mai 2018
Fiind majora aveti drepturile oricarui major.
Puteti pleca si poliția nu va poate duce acasă.
Doar daca sunteti pusă sub interdicție ar fi probleme...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am 19 ani, i-am facut in august vreau sa plec de acasa in ... felicity76 felicity76 Buna Am 19 ani,iam facut in august Vreau sa plec de acasa in alt oras,am motive intemeiate si foarte bine argumentate,motivul este ca nu ma inteleg bine cu ... (vezi toată discuția)
O mica curiozitate Claudiaaaaa Claudiaaaaa Buna seara,ma numesc Claudia si am o mica intrebare cum pot proceda in cazul in care plec de acasa fara stirea parintilor?Stiu sunt constienta de greul care ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)