Am inteles , mai astept urmatorul termen , dar cum spuneti dvs ca a avut multe cazuri , m am uitat pe portal si pe data de 08.03 completul respectiv a avut doar 6 dosare in aceea sedinta ! Iar la aceasta data a fost prima amanare acum am primit o pe a 2 a...ceea ce e destul de rar intr unu proces civil din ce m am documentat si eu .
Am inteles .Cererea respectiva trebuie sa fie depusa cu un anumit timp inainte de data termenului ( am pe 22 luna aceasta termen) sau pot sa o depun la dosar in ziua respectiva cand am infatisarea ?
Am avut termen intr un proces civil pe data de 26.02 , a ramas in pronuntare ulterior a aparut pe portal amanarea pronuntarii pt 08.03 . Acum a amanat iar pronuntarea pt alte 15 zile pana pe 22.03 , cum pot afla care este problema si ce pot face pentru a cere lamuriri . Pot sa fac o cerere , sa cer o audienta ? Din ce am citit art 396 din ncpc spune ca amanarea pronuntarii nu trebuie sa depaseasca 7 zile .
Am atasat la plangere toate documentele de care dispun si pe care le am depus si la dosarul in care am solicitat radierea unor pct din CF pentru OCPI , iar OCPI , dupa cei 2 pasi (examinare si reexaminare), in urma plangerii a trimis dosarul in instanta .Acesta a ajuns pe data de 22.11.2018 , intrebarea mea mai exact , este posibil sa primesc termen undeva pe la mijlocul lunii decembrie ? Sau dureaza pana la sf celor 60 zile cum ati spus si mai sus...timpul nu mi este prieten
Eu am formulat o plangere la OCPI iar dosarul a fost trimis de catre ocpi la instanta , este o plangere potriva reexaminarii de CF , Tot aceiasi pasi se urmeaza ?
Cat dureaza cu aprox. din momentul in care a fost inregistrata actiunea si pana la primul termen pt j3 , pe 22 luna aceasta a aparut pe portal dar fara niciun termen anuntat.