Am avut termen intr un proces civil pe data de 26.02 , a ramas in pronuntare ulterior a aparut pe portal amanarea pronuntarii pt 08.03 . Acum a amanat iar pronuntarea pt alte 15 zile pana pe 22.03 , cum pot afla care este problema si ce pot face pentru a cere lamuriri . Pot sa fac o cerere , sa cer o audienta ? Din ce am citit art 396 din ncpc spune ca amanarea pronuntarii nu trebuie sa depaseasca 7 zile .
Este o normă de recomandare, instanța amână mai mult când consideră că are nevoie de timp pentru a delibera.
Aveți răbdare sau formulați o cerere de urgentare!
Am inteles .Cererea respectiva trebuie sa fie depusa cu un anumit timp inainte de data termenului ( am pe 22 luna aceasta termen) sau pot sa o depun la dosar in ziua respectiva cand am infatisarea ?
Sincer? Parerea mea este sa nu faceti nimic ca sa nu enervati judecatorul, ci sa asteptati. 90% dintre cauze au cel putin o amanare de pronuntare. Nu sunteti nici primul, nici singurul intr-o astfel de situatie. Asteptati si veti vedea rezultatul pe portalul instantei. Deci nu este o problema specifica dvs., cat despre audienta, in niciun caz. Audienta la cine si in ce context si pentru care motiv? Si daca nu ma credeti uitati-va pe portalul instantelor de judecata sa vedeti de cate ori se amana pronuntarea si in alte cauze. Si judecatorii sunt oameni, nu se pot pronunta imediat. Cand ai sedinta cu 50, 60, 70 de cauze si dispui in fiecare cate ceva, e normal sa nu te poti pronunta imediat.
Am inteles , mai astept urmatorul termen , dar cum spuneti dvs ca a avut multe cazuri , m am uitat pe portal si pe data de 08.03 completul respectiv a avut doar 6 dosare in aceea sedinta ! Iar la aceasta data a fost prima amanare acum am primit o pe a 2 a...ceea ce e destul de rar intr unu proces civil din ce m am documentat si eu .
Termen pronuntare ?!?
MJJ
Buna seara.
Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)