"Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 23.03.2016. Pronunţată în şedinţă publică azi, 08.03.2016.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 08.03.2016"
Asa apare in scris pe portalul instantelor.Intrebarea mea este de ce se amana si ce se amana,cauza sau pronuntarea.Cauza era una simpla,deci,sincer spun,nu vad ce motiv sta la baza amanarii..
In acest interval,eu,reclamant,mai trebuie sa fac ceva legat de dosar?
Multumesc
Probabil din lipsa de timp pentru deliberare instanta a amanat pronuntarea in cauza dvs.
Articolul 396 Cod procedura civila
Amânarea pronunţării
(1) În cazuri justificate, dacă instanţa nu ia hotărârea de îndată, pronunţarea acesteia poate fi amânată pentru un termen care nu poate depăşi 15 zile.
(2) În cazul amânării prevăzute la alin. (1), preşedintele, odată cu anunţarea termenului la care a fost amânată pronunţarea, poate stabili că pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
(3) Dacă pronunţarea a fost amânată, hotărârea nu poate fi pronunţată mai înainte de data fixată în acest scop.
turkn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va multumesc,domnule avocat,pentru raspuns.
M-am intrebat daca judecatorul citeste inainte de procese dosarele din ziua respectiva.Mie asa mi s-ar parea normal,desi ,am observat in cazul dosarului meu, ca parca atunci afla pentru prima oara despre ce e vorba,iar intrebarile pe care le punea veneau sa imi demonstreze acest lucru.
Ma intreb ce rost mai au toate actele pe care le-am pregatit frumos,in ordine si din care se intelegea perfect ca am dreptate,trebuiau doar citite.Iar raspunsul era evident si nu avea nevoie decat de cateva minute,nu de 2 saptamani.
Termen pronuntare ?!?
MJJ
Buna seara.
Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)